Tina Turner: Életem szerelme

Szinte a megjelenésekor beszereztem a kötetet, aztán valahogy mindig hátrább sorolódott az olvasandó könyvek sorában. Most viszont sajnos aktuálissá vált.

Imádtam minden sorát. Őszinte, pozitív és még humoros is. Tina személyisége mindig kirobbanó volt, mindig teli energiával - ez tökéletesen átjön a könyvön keresztül is. Persze vannak szomorú részek benne, amikor az Ike-kal való házasságáról beszél - minden elismerésem, hogy ennyi időt kibírt mellette! És az, ahogy újra kezdte, a nulláról és ahogy felkapaszkodott a csúcsra - hát lenyűgöző akarat, szorgalom és munka kellett hozzá. Tetszett a hihetetlen optimizmusa, hogy egyetlen egyszer sem kételkedett abban, hogy szólóban sikeresebb lesz, mint Ike-kal. Micsoda karriert épített fel!

És micsoda furcsa fintora az életnek, hogy amikor végleg befejezte az éneklést, és élvezhette volna a nyugodt nyugdíjas éveit, akkor kezdődtek az egészségügyi problémái. De még a legkomolyabb helyzetben sem vesztette el a pozitív gondolkodását.

Fantasztikus zenét és showt csinált és különleges ember volt. Sajnálom, hogy soha nem láthattam őt élőben a színpadon, mert biztos, hihetetlen élmény lehetett. 

Címkék: olvasónapló